DSpace Repository

Фактори стабілізації виробництва агропродукції України

Show simple item record

dc.contributor.author Капліна, А.І.
dc.date.accessioned 2020-11-01T16:32:11Z
dc.date.available 2020-11-01T16:32:11Z
dc.date.issued 2020-10
dc.identifier.citation Капліна А. І. Фактори стабілізації виробництва агропродукції України. Економіка та держава. 2020. № 10. С. 46–49. DOI: 10.32702/2306-6806.2020.10.46 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4584
dc.description.abstract Статтю присвячено дослідженню факторів стабілізації виробництва сільськогосподарської продукції. Проаналізовано вплив ринкових і бюджетних факторів на розвиток ринку сільськогосподарської продукції. Сучасне сільськогосподарське виробництво стоїть перед досить складним завданням — забезпечити стійке зростання продуктивності і якості продукції на тлі ресурсозбереження, зниження рівня технічного й антропогенного забруднення навколишнього середовища. Розв'язок цього завдання ускладнене негативними тенденціями розвитку галузі, які призвели до дестабілізації виробництва: падіння рівня інтенсивності ведення сільського господарства; погіршення фітосанітарної ситуації в рослинництві; недоліки в організації галузі; відсутність ефективної системи ціноутворення; зменшення обсягів інвестицій; фактична відсутність системи цивілізованих форм збуту; істотний вплив на рівень виробництва кліматичного фактору. Потребують удосконалення форми та методи державної підтримки аграрного сектора. ru
dc.publisher Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр` ru
dc.relation.ispartofseries 10;
dc.subject фактори стабілізації; ru
dc.subject рентабельність; ru
dc.subject стійке виробництво; ru
dc.subject інтенсифікація. ru
dc.subject Кафедра менеджменту організацій ru
dc.title Фактори стабілізації виробництва агропродукції України ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account