Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Туніковська, Лілія | |
dc.contributor.author | Василенко, Микола | |
dc.date.accessioned | 2020-10-21T21:35:04Z | |
dc.date.available | 2020-10-21T21:35:04Z | |
dc.date.issued | 2020-09-11 | |
dc.identifier.citation | Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ. 2020. С. 34-40 | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4548 | |
dc.description.abstract | із збільшенням живої маси спостерігалась тенденція до зменшення виходу м’яса і збільшення сала в туші, при відносно однаковому виходу кісток | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Херсон ДВНЗ "ХДАУ" 2020 | ru |
dc.subject | свинарство | ru |
dc.subject | pig farming | ru |
dc.subject | Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка | ru |
dc.title | Особливості м’ясних якостей свиней різного напрямку продуктивності в умовах окремого господарства | ru |
dc.title.alternative | Features of meat qualities of pigs of different direction of productivity in the conditions of separate economy | ru |
dc.type | Thesis | ru |