dc.contributor.author |
Туніковська, Лілія |
|
dc.contributor.author |
Василенко, Микола |
|
dc.date.accessioned |
2020-10-21T21:35:04Z |
|
dc.date.available |
2020-10-21T21:35:04Z |
|
dc.date.issued |
2020-09-11 |
|
dc.identifier.citation |
Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ. 2020. С. 34-40 |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4548 |
|
dc.description.abstract |
із збільшенням живої маси спостерігалась
тенденція до зменшення виходу м’яса і збільшення сала в туші, при
відносно однаковому виходу кісток |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Херсон ДВНЗ "ХДАУ" 2020 |
ru |
dc.subject |
свинарство |
ru |
dc.subject |
pig farming |
ru |
dc.subject |
Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка |
ru |
dc.title |
Особливості м’ясних якостей свиней різного напрямку продуктивності в умовах окремого господарства |
ru |
dc.title.alternative |
Features of meat qualities of pigs of different direction of productivity in the conditions of separate economy |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |