DSpace Repository

Особливості м’ясних якостей свиней різного напрямку продуктивності в умовах окремого господарства

Show simple item record

dc.contributor.author Туніковська, Лілія
dc.contributor.author Василенко, Микола
dc.date.accessioned 2020-10-21T21:35:04Z
dc.date.available 2020-10-21T21:35:04Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Науково- інформаційний вісник біолого- технологічного факультету. Вип. 13. Херсон: ХДАУ. 2020. С. 34-40 ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4548
dc.description.abstract із збільшенням живої маси спостерігалась тенденція до зменшення виходу м’яса і збільшення сала в туші, при відносно однаковому виходу кісток ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Херсон ДВНЗ "ХДАУ" 2020 ru
dc.subject свинарство ru
dc.subject pig farming ru
dc.subject Кафедра ветеринарії, гігієни та розведення тварин імені В. П. Коваленка ru
dc.title Особливості м’ясних якостей свиней різного напрямку продуктивності в умовах окремого господарства ru
dc.title.alternative Features of meat qualities of pigs of different direction of productivity in the conditions of separate economy ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account