00 DSpace/Manakin Repository

Планування оптимізації технологічного процесу виробництва марочного білого лікерного вина

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Панасенко, Микола
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-10-13T06:55:20Z
dc.date.available 2020-10-13T06:55:20Z
dc.date.issued 2020-09-25
dc.identifier.citation Панасенко М.М., Воєвода Н.В. Планування оптимізації технологічного процесу виробництва марочного білого лікерного вина. Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень: матер. між нар. студ. наук. конф., м. Івано-Франківськ, 25 вересня 2020 р. Херсон. С. 11-12. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4515
dc.publisher ГО "Європейська наукова платформа" ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Планування оптимізації технологічного процесу виробництва марочного білого лікерного вина ru
dc.type Thesis ru


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу