Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Легутенко, Альвіна | |
dc.contributor.author | Воєвода, Надія | |
dc.date.accessioned | 2020-10-13T06:51:42Z | |
dc.date.available | 2020-10-13T06:51:42Z | |
dc.date.issued | 2020-09-11 | |
dc.identifier.citation | Легутенко А.С., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка ікри оздоровчого спрямування з гарбузом. Трансформація суспільних наук: соціально-економічний, лінгвістичний, політичний та IT-виміри: матер. міжнар. мультидисцип. наук. конф., м. Дніпро, 11 вересня 2020 р. Дніпро. С. 33-34. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4514 | |
dc.publisher | ГО "Європейська наукова платформа" | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Органолептична оцінка ікри оздоровчого спрямування з гарбузом | ru |
dc.type | Thesis | ru |