Репозиторий Dspace

Органолептична оцінка ікри оздоровчого спрямування з гарбузом

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Легутенко, Альвіна
dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-10-13T06:51:42Z
dc.date.available 2020-10-13T06:51:42Z
dc.date.issued 2020-09-11
dc.identifier.citation Легутенко А.С., Воєвода Н.В. Органолептична оцінка ікри оздоровчого спрямування з гарбузом. Трансформація суспільних наук: соціально-економічний, лінгвістичний, політичний та IT-виміри: матер. міжнар. мультидисцип. наук. конф., м. Дніпро, 11 вересня 2020 р. Дніпро. С. 33-34. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4514
dc.publisher ГО "Європейська наукова платформа" ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Органолептична оцінка ікри оздоровчого спрямування з гарбузом ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись