Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Бойко, Людмила | |
dc.date.accessioned | 2020-08-30T14:33:19Z | |
dc.date.available | 2020-08-30T14:33:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Бойко Л. О. Пріоритети розвитку підприємництва зі створенням інноваційних продуктів. Агросвіт. 2020. № 15. С. 41–47. DOI: 10.32702/2306-6792.2020.15.41 | ru |
dc.identifier.uri | http://www.agrosvit.info/pdf/15_2020/7.pdf | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4462 | |
dc.description.abstract | Глобалізація світової економіки спонукає до нового типу виробничих відносин, піднімає питання щодо невпинN ного розвитку аграрного сектору, який спроможний розв'язати завдання пов'язані із забезпеченням світової продоN вольчої безпеки. Нині інноваційне підприємництво є одним із головних факторів підвищення глобальної конкуренN тоспроможності, що напряму пов'язане з розвитком новітніх технологій, нововведеннями та економічним зростанN ням. У статті визначено основні складові потенціалу галузі баштанництва України та Херсонської області. ДосліджеN но динаміку виробництва баштанних продовольчих культур у Херсонській області. З'ясовано, що переробка неконN диційної баштанної продукції малими формами підприємництва є прибутковим видом діяльності. Обгрунтовано доцільність створення підприємницьких структур з виробництва інноваційних продуктів переробки в галузі баштанN ництва для зайняття конкурентоспроможного нішового сегменту. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Агросвіт. Видавництво ТОВ "ДКС-центр" | ru |
dc.subject | підприємництво | ru |
dc.subject | баштанництво | ru |
dc.subject | інноваційні продукти | ru |
dc.subject | бекмес | ru |
dc.subject | кавуни | ru |
dc.subject | Кафедра економіки та фінансів | ru |
dc.title | ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ЗІ СТВОРЕННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ | ru |
dc.type | Article | ru |