Репозиторий Dspace

ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ЗІ СТВОРЕННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Бойко, Людмила
dc.date.accessioned 2020-08-30T14:33:19Z
dc.date.available 2020-08-30T14:33:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Бойко Л. О. Пріоритети розвитку підприємництва зі створенням інноваційних продуктів. Агросвіт. 2020. № 15. С. 41–47. DOI: 10.32702/2306-6792.2020.15.41 ru
dc.identifier.uri http://www.agrosvit.info/pdf/15_2020/7.pdf
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4462
dc.description.abstract Глобалізація світової економіки спонукає до нового типу виробничих відносин, піднімає питання щодо невпинN ного розвитку аграрного сектору, який спроможний розв'язати завдання пов'язані із забезпеченням світової продоN вольчої безпеки. Нині інноваційне підприємництво є одним із головних факторів підвищення глобальної конкуренN тоспроможності, що напряму пов'язане з розвитком новітніх технологій, нововведеннями та економічним зростанN ням. У статті визначено основні складові потенціалу галузі баштанництва України та Херсонської області. ДосліджеN но динаміку виробництва баштанних продовольчих культур у Херсонській області. З'ясовано, що переробка неконN диційної баштанної продукції малими формами підприємництва є прибутковим видом діяльності. Обгрунтовано доцільність створення підприємницьких структур з виробництва інноваційних продуктів переробки в галузі баштанN ництва для зайняття конкурентоспроможного нішового сегменту. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Агросвіт. Видавництво ТОВ "ДКС-центр" ru
dc.subject підприємництво ru
dc.subject баштанництво ru
dc.subject інноваційні продукти ru
dc.subject бекмес ru
dc.subject кавуни ru
dc.subject Кафедра економіки та фінансів ru
dc.title ПРІОРИТЕТИ РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМНИЦТВА ЗІ СТВОРЕННЯМ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись