Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Коваленко, А. Д. | |
dc.contributor.author | Сидякіна, О. В. | |
dc.date.accessioned | 2020-07-02T21:37:41Z | |
dc.date.available | 2020-07-02T21:37:41Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Коваленко А. Д., Сидякіна О. В. Перспективні сорти і гібриди томатів. Перспектива. Вип. 32. Херсон, 2019. С. 48–50. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4374 | |
dc.description.abstract | Для отримання високої врожайності та якості плодів томату південь України володіє сприятливими ґрунтово-кліматичними умовами і наявністю значної кількості зрошуваних земель. А тому впровадження нових сучасних гібридів у виробництво дає можливість значно підвищити продуктивність цієї культури і набуває актуального значення на сучасному етапі розвитку агропромислового сектору України. В Україні районовано понад 150 сортів і гібридів томатів, що відрізняються строками дозрівання, продуктивністю, типом, формою, забарвленням плодів, стійкістю проти хвороб. Це дозволяє забезпечити придатними сортами і гібридами різні ґрунтово-кліматичні зони нашої країни. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Перспектива | ru |
dc.subject | томат | ru |
dc.subject | tomato | ru |
dc.subject | сорт | ru |
dc.subject | variety | ru |
dc.subject | гібрид | ru |
dc.subject | hybrid | ru |
dc.subject | групи стиглості | ru |
dc.subject | ripeness groups | ru |
dc.subject | напрям використання | ru |
dc.subject | direction of use | ru |
dc.subject | смакові якості | ru |
dc.subject | taste | ru |
dc.subject | стійкість до хвороб | ru |
dc.subject | resistance to diseases | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Перспективні сорти і гібриди томатів | ru |
dc.title.alternative | Promising varieties and hybrids of tomatoes | ru |
dc.type | Article | ru |