dc.contributor.author |
Коваленко, А. Д. |
|
dc.contributor.author |
Сидякіна, О. В. |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T21:37:41Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T21:37:41Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Коваленко А. Д., Сидякіна О. В. Перспективні сорти і гібриди томатів. Перспектива. Вип. 32. Херсон, 2019. С. 48–50. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4374 |
|
dc.description.abstract |
Для отримання високої врожайності та якості плодів томату південь України володіє сприятливими ґрунтово-кліматичними умовами і наявністю значної кількості зрошуваних земель. А тому впровадження нових сучасних гібридів у виробництво дає можливість значно підвищити продуктивність цієї культури і набуває актуального значення на сучасному етапі розвитку агропромислового сектору України. В Україні районовано понад 150 сортів і гібридів томатів, що відрізняються строками дозрівання, продуктивністю, типом, формою, забарвленням плодів, стійкістю проти хвороб. Це дозволяє забезпечити придатними сортами і гібридами різні ґрунтово-кліматичні зони нашої країни. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Перспектива |
ru |
dc.subject |
томат |
ru |
dc.subject |
tomato |
ru |
dc.subject |
сорт |
ru |
dc.subject |
variety |
ru |
dc.subject |
гібрид |
ru |
dc.subject |
hybrid |
ru |
dc.subject |
групи стиглості |
ru |
dc.subject |
ripeness groups |
ru |
dc.subject |
напрям використання |
ru |
dc.subject |
direction of use |
ru |
dc.subject |
смакові якості |
ru |
dc.subject |
taste |
ru |
dc.subject |
стійкість до хвороб |
ru |
dc.subject |
resistance to diseases |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Перспективні сорти і гібриди томатів |
ru |
dc.title.alternative |
Promising varieties and hybrids of tomatoes |
ru |
dc.type |
Article |
ru |