dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T07:21:14Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T07:21:14Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-28 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. Методичні рекомендації для самостійної роботи з
навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 15с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4344 |
|
dc.description.abstract |
В методичних рекомендаціях розглядаються питання самостійної
підготовки здобувачів вищої освіти, а також визначаються:тема основні та
контрольні питання та список використаної літератури. |
|
dc.language.iso |
other |
|
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. |
ru |
dc.type |
Book |
|