DSpace Repository

Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-07-02T07:21:14Z
dc.date.available 2020-07-02T07:21:14Z
dc.date.issued 2020-04-28
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 15с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4344
dc.description.abstract В методичних рекомендаціях розглядаються питання самостійної підготовки здобувачів вищої освіти, а також визначаються:тема основні та контрольні питання та список використаної літератури.
dc.language.iso other
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. ru
dc.type Book


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account