Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.
В методичних рекомендаціях розглядаються питання самостійної
підготовки здобувачів вищої освіти, а також визначаються:тема основні та
контрольні питання та список використаної літератури.