Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-07-02T07:21:14Z | |
dc.date.available | 2020-07-02T07:21:14Z | |
dc.date.issued | 2020-04-28 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 15с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4344 | |
dc.description.abstract | В методичних рекомендаціях розглядаються питання самостійної підготовки здобувачів вищої освіти, а також визначаються:тема основні та контрольні питання та список використаної літератури. | |
dc.language.iso | other | |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації для самостійної роботи з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. | ru |
dc.type | Book |