dc.contributor.author |
Воєвода, Надія |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T07:14:16Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T07:14:16Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-28 |
|
dc.identifier.citation |
Воєвода Н.В. Методичні рекомендації для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 32 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4342 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, план, необхідні матеріали, методичні поради до виконання, типові завдання, контрольні запитання та критерії оцінювання даної теми. |
ru |
dc.publisher |
Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм |
ru |
dc.type |
Other |
ru |