DSpace Repository

Методичні рекомендації для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм

Show simple item record

dc.contributor.author Воєвода, Надія
dc.date.accessioned 2020-07-02T07:14:16Z
dc.date.available 2020-07-02T07:14:16Z
dc.date.issued 2020-04-28
dc.identifier.citation Воєвода Н.В. Методичні рекомендації для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 32 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4342
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм спеціальності 181 «Харчові технології» визначено мету, план, необхідні матеріали, методичні поради до виконання, типові завдання, контрольні запитання та критерії оцінювання даної теми. ru
dc.publisher Навчально-методичний відділ Державного вищого навчального закладу «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення практичних робіт з навчальної дисципліни «Основи інспектування харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної та заочної форм ru
dc.type Other ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account