dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T06:37:20Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T06:37:20Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-28 |
|
dc.identifier.citation |
ДВНЗ«Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4336 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної
дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної
частини 1 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого
року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньопрофесійна програма «Харчові технології», визначено тему, мету, матеріали,
необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують здобувачі вищої
освіти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. |
|
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 2 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. |
ru |