Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 2 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний.

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-07-02T06:37:20Z
dc.date.available 2020-07-02T06:37:20Z
dc.date.issued 2020-04-28
dc.identifier.citation ДВНЗ«Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4336
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньопрофесійна програма «Харчові технології», визначено тему, мету, матеріали, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують здобувачі вищої освіти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми.
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 2 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись