dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-07-02T06:31:54Z |
|
dc.date.available |
2020-07-02T06:31:54Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-28 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт
з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за
темами змістовної частини 1 для здобувачів вашої освіти другого
(магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 32 с. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4335 |
|
dc.description.abstract |
У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної
дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами
змістовної частини 1 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського)
рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові
технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології», визначено
мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують
здобувачі вищої освіти протягом заняття та контрольні запитання до даної
теми. |
|
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вишої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання |
ru |