DSpace Repository

Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вишої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-07-02T06:31:54Z
dc.date.available 2020-07-02T06:31:54Z
dc.date.issued 2020-04-28
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 32 с.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4335
dc.description.abstract У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології», визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують здобувачі вищої освіти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми.
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вишої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account