Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-07-02T06:31:54Z | |
dc.date.available | 2020-07-02T06:31:54Z | |
dc.date.issued | 2020-04-28 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний. НМВ ДВНЗ «ХДАУ», 2020.– 32 с. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4335 | |
dc.description.abstract | У методичних рекомендаціях для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Інноваційні технології харчових виробництв» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вашої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології», визначено мету, зміст, необхідне обладнання, обсяг самостійної роботи яку виконують здобувачі вищої освіти протягом заняття та контрольні запитання до даної теми. | |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ХАРЧОВИХ ВИРОБНИЦТВ» за темами змістовної частини 1 для здобувачів вишої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання | ru |