Репозиторий Dspace

Розвиток в Україні індустрії здорового харчування

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.date.accessioned 2020-06-30T09:37:21Z
dc.date.available 2020-06-30T09:37:21Z
dc.date.issued 2019-09-25
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Розвиток в Україні індустрії здорового харчування / Н. В. Новікова // ДВНЗ "ХДАУ". – 2019. – №1. – С. 204–207.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4316
dc.description.abstract Одним із найважливіших завдань розвитку економіки України є всебічно обґрунтована та практично забезпечена політика інноваційного розвитку промисловості. Створення конкурентоспроможного комплексу зумовило розроблення та впровадження Концепції державної промислової політики, основним принципом якої визначено перехід промисловості на інноваційний тип розвитку. Реалізація цієї Концепції нерозривно пов’язана з необхідністю здійснення інноваційних процесів у діяльності підприємств, що насамперед потребує вирішення проблем своєчасного впровадження новацій у виробництво.
dc.publisher Херсонський державний аграрний університет. ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Розвиток в Україні індустрії здорового харчування ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись