dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Антоненко, Наталя |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-30T09:26:39Z |
|
dc.date.available |
2020-06-30T09:26:39Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-02 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В., Антоненко Н. М. Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності при виробництві зернових хлібців. Сучасний рух науки. 2020. №2. С. 91–94. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4315 |
|
dc.description.abstract |
На підприємствах харчової промисловості якість закладається в процесі
виготовлення продукції, тому найважливішим фактором підтримки якості і
одним з головних позитивних елементів в конкурентній боротьбі виробників є
система менеджменту, яка діє на підприємстві. Цим обумовлено послідовне
збільшення ролі системи менеджменту підприємства як незамінного чинника
збільшення здатності до конкурування організації, що дає можливість досягти
основних цілей: зменшення собівартості продуктів, що випускаються, при
повному задоволенні споживчих вимог. |
|
dc.publisher |
Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience» |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності привиробництві зернових хлібців |
ru |
dc.type |
Article |
ru |