DSpace Repository

Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності привиробництві зернових хлібців

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Антоненко, Наталя
dc.date.accessioned 2020-06-30T09:26:39Z
dc.date.available 2020-06-30T09:26:39Z
dc.date.issued 2020-04-02
dc.identifier.citation Новікова Н. В., Антоненко Н. М. Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності при виробництві зернових хлібців. Сучасний рух науки. 2020. №2. С. 91–94.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4315
dc.description.abstract На підприємствах харчової промисловості якість закладається в процесі виготовлення продукції, тому найважливішим фактором підтримки якості і одним з головних позитивних елементів в конкурентній боротьбі виробників є система менеджменту, яка діє на підприємстві. Цим обумовлено послідовне збільшення ролі системи менеджменту підприємства як незамінного чинника збільшення здатності до конкурування організації, що дає можливість досягти основних цілей: зменшення собівартості продуктів, що випускаються, при повному задоволенні споживчих вимог.
dc.publisher Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності привиробництві зернових хлібців ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account