Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Антоненко, Наталя | |
dc.date.accessioned | 2020-06-30T09:26:39Z | |
dc.date.available | 2020-06-30T09:26:39Z | |
dc.date.issued | 2020-04-02 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В., Антоненко Н. М. Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності при виробництві зернових хлібців. Сучасний рух науки. 2020. №2. С. 91–94. | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4315 | |
dc.description.abstract | На підприємствах харчової промисловості якість закладається в процесі виготовлення продукції, тому найважливішим фактором підтримки якості і одним з головних позитивних елементів в конкурентній боротьбі виробників є система менеджменту, яка діє на підприємстві. Цим обумовлено послідовне збільшення ролі системи менеджменту підприємства як незамінного чинника збільшення здатності до конкурування організації, що дає можливість досягти основних цілей: зменшення собівартості продуктів, що випускаються, при повному задоволенні споживчих вимог. | |
dc.publisher | Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience» | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності привиробництві зернових хлібців | ru |
dc.type | Article | ru |