Репозиторий Dspace

Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності привиробництві зернових хлібців

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Антоненко, Наталя
dc.date.accessioned 2020-06-30T09:26:39Z
dc.date.available 2020-06-30T09:26:39Z
dc.date.issued 2020-04-02
dc.identifier.citation Новікова Н. В., Антоненко Н. М. Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності при виробництві зернових хлібців. Сучасний рух науки. 2020. №2. С. 91–94.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4315
dc.description.abstract На підприємствах харчової промисловості якість закладається в процесі виготовлення продукції, тому найважливішим фактором підтримки якості і одним з головних позитивних елементів в конкурентній боротьбі виробників є система менеджменту, яка діє на підприємстві. Цим обумовлено послідовне збільшення ролі системи менеджменту підприємства як незамінного чинника збільшення здатності до конкурування організації, що дає можливість досягти основних цілей: зменшення собівартості продуктів, що випускаються, при повному задоволенні споживчих вимог.
dc.publisher Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience» ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Застосування принципів НАССР для забезпечення якості та безпечності привиробництві зернових хлібців ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись