dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Камєнєва, Регіна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-30T07:10:39Z |
|
dc.date.available |
2020-06-30T07:10:39Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-10 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів / Н. В. Новікова, Р. С. Камєнєва // Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень. – 2020. – №1. – С. 114–115. |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4309 |
|
dc.description.abstract |
Сучасний ринок вимагає підвищення якості, розширення асортименту,
зниження собівартості продукції. Під час створення нових кондитерських
виробів необхідна цілеспрямована зміна їх хімічного складу, щоб максимально
наблизити їх до вимог теорії збалансованого харчування, з обов’язковим
збереженням традиційних органолептичних показників, властивостей і
структури.
Вафельні торти є зручним об’єктом для збагачення їх різними біологічно
активними компонентами, оскільки їх начинка не піддається термічній обробці,
що сприяє збереженню лабільних біологічно цінних речовин. |
|
dc.language.iso |
other |
|
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджен |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів |
ru |
dc.type |
Article |
|