DSpace Repository

Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Камєнєва, Регіна
dc.date.accessioned 2020-06-30T07:10:39Z
dc.date.available 2020-06-30T07:10:39Z
dc.date.issued 2020-04-10
dc.identifier.citation Новікова Н. В. Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів / Н. В. Новікова, Р. С. Камєнєва // Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень. – 2020. – №1. – С. 114–115.
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4309
dc.description.abstract Сучасний ринок вимагає підвищення якості, розширення асортименту, зниження собівартості продукції. Під час створення нових кондитерських виробів необхідна цілеспрямована зміна їх хімічного складу, щоб максимально наблизити їх до вимог теорії збалансованого харчування, з обов’язковим збереженням традиційних органолептичних показників, властивостей і структури. Вафельні торти є зручним об’єктом для збагачення їх різними біологічно активними компонентами, оскільки їх начинка не піддається термічній обробці, що сприяє збереженню лабільних біологічно цінних речовин.
dc.language.iso other
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджен ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Технологічні підходи у підвищення харчової та біологічної цінності вафельних тортів ru
dc.type Article


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account