dc.contributor.author |
Новікова, Наталя |
|
dc.contributor.author |
Драга, Андрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-30T06:59:42Z |
|
dc.date.available |
2020-06-30T06:59:42Z |
|
dc.date.issued |
2020-04-17 |
|
dc.identifier.citation |
Новікова Н. В. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО – АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ / Н. В. Новікова, А. Ю. Драга // Молодіжна наукова ліга. – 2020. – №2. – С. 26–27. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4306 |
|
dc.description.abstract |
Останні 20 років спостерігається стрімке зростання популярності пряно –
ароматичної сировини в країнах ЄС, США та інших, що зумовлено її
різновекторними фізіологічними та технологічними властивостями. Завдяки
багатовіковим традиціям її використання при виготовлені продуктів харчування, в
побуті і величезному досвіду народної медицини, споживачами пряно – ароматична
сировина розцінюється як природна корисна і безпечна. |
|
dc.publisher |
Молодіжна наукова ліга |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО – АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ |
ru |
dc.type |
Article |
ru |