DSpace Repository

ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО – АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ

Show simple item record

dc.contributor.author Новікова, Наталя
dc.contributor.author Драга, Андрій
dc.date.accessioned 2020-06-30T06:59:42Z
dc.date.available 2020-06-30T06:59:42Z
dc.date.issued 2020-04-17
dc.identifier.citation Новікова Н. В. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО – АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ / Н. В. Новікова, А. Ю. Драга // Молодіжна наукова ліга. – 2020. – №2. – С. 26–27. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4306
dc.description.abstract Останні 20 років спостерігається стрімке зростання популярності пряно – ароматичної сировини в країнах ЄС, США та інших, що зумовлено її різновекторними фізіологічними та технологічними властивостями. Завдяки багатовіковим традиціям її використання при виготовлені продуктів харчування, в побуті і величезному досвіду народної медицини, споживачами пряно – ароматична сировина розцінюється як природна корисна і безпечна.
dc.publisher Молодіжна наукова ліга ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО – АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account