Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Новікова, Наталя | |
dc.contributor.author | Драга, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2020-06-30T06:59:42Z | |
dc.date.available | 2020-06-30T06:59:42Z | |
dc.date.issued | 2020-04-17 | |
dc.identifier.citation | Новікова Н. В. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО – АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ / Н. В. Новікова, А. Ю. Драга // Молодіжна наукова ліга. – 2020. – №2. – С. 26–27. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4306 | |
dc.description.abstract | Останні 20 років спостерігається стрімке зростання популярності пряно – ароматичної сировини в країнах ЄС, США та інших, що зумовлено її різновекторними фізіологічними та технологічними властивостями. Завдяки багатовіковим традиціям її використання при виготовлені продуктів харчування, в побуті і величезному досвіду народної медицини, споживачами пряно – ароматична сировина розцінюється як природна корисна і безпечна. | |
dc.publisher | Молодіжна наукова ліга | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ ПРЯНО – АРОМАТИЧНОЇ СИРОВИНИ В ТЕХНОЛОГІЯХ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ | ru |
dc.type | Article | ru |