DSpace Repository

ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР

Show simple item record

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Маринець, Максим
dc.date.accessioned 2020-06-25T14:55:14Z
dc.date.available 2020-06-25T14:55:14Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективи використання субтропічних культур . Матеріали 74 науково-практичної конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» м. Київ 2020р ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4269
dc.description.abstract Метою досліджень було дослідження можливості використання нових рослинних інгредієнтів та розробка нового виду кексу підвищеної харчової і біологічної цінності. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject субтропічні культури ru
dc.subject ірга ru
dc.subject хурма ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.subject технологія ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР ru
dc.type Thesis ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account