Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Дзюндзя, Оксана | |
dc.contributor.author | Маринець, Максим | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T14:55:14Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T14:55:14Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективи використання субтропічних культур . Матеріали 74 науково-практичної конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» м. Київ 2020р | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4269 | |
dc.description.abstract | Метою досліджень було дослідження можливості використання нових рослинних інгредієнтів та розробка нового виду кексу підвищеної харчової і біологічної цінності. | ru |
dc.publisher | Національний університет біоресурсів і природокористування України | ru |
dc.subject | субтропічні культури | ru |
dc.subject | ірга | ru |
dc.subject | хурма | ru |
dc.subject | порошок з хурми | ru |
dc.subject | технологія | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР | ru |
dc.type | Thesis | ru |