Репозиторий Dspace

ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Дзюндзя, Оксана
dc.contributor.author Маринець, Максим
dc.date.accessioned 2020-06-25T14:55:14Z
dc.date.available 2020-06-25T14:55:14Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективи використання субтропічних культур . Матеріали 74 науково-практичної конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» м. Київ 2020р ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4269
dc.description.abstract Метою досліджень було дослідження можливості використання нових рослинних інгредієнтів та розробка нового виду кексу підвищеної харчової і біологічної цінності. ru
dc.publisher Національний університет біоресурсів і природокористування України ru
dc.subject субтропічні культури ru
dc.subject ірга ru
dc.subject хурма ru
dc.subject порошок з хурми ru
dc.subject технологія ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР ru
dc.type Thesis ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись