dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.contributor.author |
Маринець, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T14:55:14Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T14:55:14Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В., Маринець М.В. Перспективи використання субтропічних культур . Матеріали 74 науково-практичної конференції «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» м. Київ 2020р |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4269 |
|
dc.description.abstract |
Метою досліджень було дослідження можливості використання нових рослинних інгредієнтів та розробка нового виду кексу підвищеної харчової і біологічної цінності. |
ru |
dc.publisher |
Національний університет біоресурсів і природокористування України |
ru |
dc.subject |
субтропічні культури |
ru |
dc.subject |
ірга |
ru |
dc.subject |
хурма |
ru |
dc.subject |
порошок з хурми |
ru |
dc.subject |
технологія |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ СУБТРОПІЧНИХ КУЛЬТУР |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |