dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина Олександрівна |
|
dc.contributor.author |
Жогло, Євген |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T13:14:36Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T13:14:36Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І. О. Огляд технологій процесу в’ялення томатів / І. О. Ряполова, Є. Жогло. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4264 |
|
dc.description.abstract |
Виробництво і постачання на споживчий ринок плодоовочевих консервів з томатів має велике значення для населення, оскільки в значній мірі дозволяє скоротити витрати праці і часу на приготування їх в домашніх умовах.
Підтримання попиту шляхом розширення асортименту і зниження собівартості консервованих томатних продуктів є в даний час найважливішим напрямком розвитку підприємств галузі. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
НВЦ ДВНЗ "МНАУ" |
ru |
dc.subject |
Консервовані томати, режим в’ялення томатів, температурні режими, обладнання |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Огляд технологій процесу в’ялення томатів |
ru |
dc.type |
Article |
ru |