Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.contributor.author | Жогло, Євген | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T13:14:36Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T13:14:36Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О. Огляд технологій процесу в’ялення томатів / І. О. Ряполова, Є. Жогло. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4264 | |
dc.description.abstract | Виробництво і постачання на споживчий ринок плодоовочевих консервів з томатів має велике значення для населення, оскільки в значній мірі дозволяє скоротити витрати праці і часу на приготування їх в домашніх умовах. Підтримання попиту шляхом розширення асортименту і зниження собівартості консервованих томатних продуктів є в даний час найважливішим напрямком розвитку підприємств галузі. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | НВЦ ДВНЗ "МНАУ" | ru |
dc.subject | Консервовані томати, режим в’ялення томатів, температурні режими, обладнання | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Огляд технологій процесу в’ялення томатів | ru |
dc.type | Article | ru |