Репозиторий Dspace

Огляд технологій процесу в’ялення томатів

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.contributor.author Жогло, Євген
dc.date.accessioned 2020-06-25T13:14:36Z
dc.date.available 2020-06-25T13:14:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Огляд технологій процесу в’ялення томатів / І. О. Ряполова, Є. Жогло. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4264
dc.description.abstract Виробництво і постачання на споживчий ринок плодоовочевих консервів з томатів має велике значення для населення, оскільки в значній мірі дозволяє скоротити витрати праці і часу на приготування їх в домашніх умовах. Підтримання попиту шляхом розширення асортименту і зниження собівартості консервованих томатних продуктів є в даний час найважливішим напрямком розвитку підприємств галузі. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher НВЦ ДВНЗ "МНАУ" ru
dc.subject Консервовані томати, режим в’ялення томатів, температурні режими, обладнання ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Огляд технологій процесу в’ялення томатів ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись