DSpace Repository

Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу.

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.contributor.author Куць, Андрій
dc.date.accessioned 2020-06-25T13:07:25Z
dc.date.available 2020-06-25T13:07:25Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова І. О. Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу / / Ірина Олександрівна Ряполова. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4263
dc.description.abstract Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, які повинні задовольняти потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя. Одночасно їжа повинна бути різноманітною, смачною, безпечною, відповідати національним традиціям і звичкам населення. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher НВЦ ДВНЗ "МНАУ" ru
dc.subject Рецептура, томатний соус, органолептичні властивості, селера, гарбуз ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу. ru
dc.type Article ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account