Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.contributor.author | Куць, Андрій | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T13:07:25Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T13:07:25Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О. Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу / / Ірина Олександрівна Ряполова. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4263 | |
dc.description.abstract | Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, які повинні задовольняти потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя. Одночасно їжа повинна бути різноманітною, смачною, безпечною, відповідати національним традиціям і звичкам населення. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | НВЦ ДВНЗ "МНАУ" | ru |
dc.subject | Рецептура, томатний соус, органолептичні властивості, селера, гарбуз | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу. | ru |
dc.type | Article | ru |