dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина Олександрівна |
|
dc.contributor.author |
Куць, Андрій |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T13:07:25Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T13:07:25Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І. О. Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу / / Ірина Олександрівна Ряполова. // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції» м. Миколаїв 2020р. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4263 |
|
dc.description.abstract |
Основні принципи концепції здорового харчування вимагають сучасного підходу до створення нових та удосконалення існуючих технологій харчових продуктів, які повинні задовольняти потреби організму людини в основних харчових речовинах і енергії, а також сприяти профілактиці захворювань, збереженню здоров’я і подовженню тривалості життя. Одночасно їжа повинна бути різноманітною, смачною, безпечною, відповідати національним традиціям і звичкам населення. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
НВЦ ДВНЗ "МНАУ" |
ru |
dc.subject |
Рецептура, томатний соус, органолептичні властивості, селера, гарбуз |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Овочі в оптимізації рецептурного складу соусу. |
ru |
dc.type |
Article |
ru |