Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Сиваченко, Анна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T12:36:29Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T12:36:29Z | |
dc.date.issued | 2019-11-15 | |
dc.identifier.citation | Сиваченко А., Ряполова І. О. Оцінка якості молока-сировини за санітарно-гігієнічними показниками умов отримання. Динаміка розвитку сучасної науки: матеріали Міжнародної наукової конференції (Чернігів, 15 листопада 2019 рік). Чернігів, 2019. С. 97–99. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4260 | |
dc.description.abstract | Санітарія та гігієна виробництва молока-сировини в Україні контролюється «post factum», коли молоко надходить на переробні потужності та досліджується за окремими показниками якості і безпечності згідно чинних нормативно-правових актів. Етапи гармонізації вимог виробництва молока-сировини із законодавством ЄС вимагають розроблення критеріїв оцінки якості молока-сировини, що дозволить виробникам спланувати чіткий план дій поліпшення гігієни молока. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Міжнародний центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | гігієна отримання молока | |
dc.subject | безпечність молока | |
dc.subject | якість молока | |
dc.subject | молоко | |
dc.subject | молоко-сировина | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Оцінка якості молока-сировини за санітарно-гігієнічними показниками умов отримання | ru |
dc.type | Article | ru |