Репозиторий Dspace

Оцінка якості молока-сировини за санітарно-гігієнічними показниками умов отримання

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Сиваченко, Анна
dc.date.accessioned 2020-06-25T12:36:29Z
dc.date.available 2020-06-25T12:36:29Z
dc.date.issued 2019-11-15
dc.identifier.citation Сиваченко А., Ряполова І. О. Оцінка якості молока-сировини за санітарно-гігієнічними показниками умов отримання. Динаміка розвитку сучасної науки: матеріали Міжнародної наукової конференції (Чернігів, 15 листопада 2019 рік). Чернігів, 2019. С. 97–99. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4260
dc.description.abstract Санітарія та гігієна виробництва молока-сировини в Україні контролюється «post factum», коли молоко надходить на переробні потужності та досліджується за окремими показниками якості і безпечності згідно чинних нормативно-правових актів. Етапи гармонізації вимог виробництва молока-сировини із законодавством ЄС вимагають розроблення критеріїв оцінки якості молока-сировини, що дозволить виробникам спланувати чіткий план дій поліпшення гігієни молока. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджень ru
dc.subject гігієна отримання молока
dc.subject безпечність молока
dc.subject якість молока
dc.subject молоко
dc.subject молоко-сировина ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Оцінка якості молока-сировини за санітарно-гігієнічними показниками умов отримання ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись