dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Сиваченко, Анна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T12:36:29Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T12:36:29Z |
|
dc.date.issued |
2019-11-15 |
|
dc.identifier.citation |
Сиваченко А., Ряполова І. О. Оцінка якості молока-сировини за санітарно-гігієнічними показниками умов отримання. Динаміка розвитку сучасної науки: матеріали Міжнародної наукової конференції (Чернігів, 15 листопада 2019 рік). Чернігів, 2019. С. 97–99. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4260 |
|
dc.description.abstract |
Санітарія та гігієна виробництва молока-сировини в Україні контролюється «post factum», коли молоко надходить на переробні потужності та досліджується за окремими показниками якості і безпечності згідно чинних нормативно-правових актів. Етапи гармонізації вимог виробництва молока-сировини із законодавством ЄС вимагають розроблення критеріїв оцінки якості молока-сировини, що дозволить виробникам спланувати чіткий план дій поліпшення гігієни молока. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
гігієна отримання молока |
|
dc.subject |
безпечність молока |
|
dc.subject |
якість молока |
|
dc.subject |
молоко |
|
dc.subject |
молоко-сировина |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Оцінка якості молока-сировини за санітарно-гігієнічними показниками умов отримання |
ru |
dc.type |
Article |
ru |