Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина | |
dc.contributor.author | Мєрна, Інна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T12:15:45Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T12:15:45Z | |
dc.date.issued | 2019-12-06 | |
dc.identifier.citation | Ряполова І. О., Мєрна І. І. Біологічні ризики при отриманні молока-сировини. Динаміка розвитку сучасної науки: матеріали Міжнародної наукової конференції (Чернігів, 15 листопада 2019 рік). Чернігів, 2019. С. 97–99. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4259 | |
dc.description.abstract | Якість молока формується в ході всього технологічного процесу, починаючи з кормів та закінчуючи реалізацією молока, тому систему якості HACCP в технології виробництва молока в господарстві необхідно розділити на наступні етапи: заготівля, зберігання кормів та повноцінна годівля корів, створення комфортних умов їх утримання; підготовчі роботи перед доїнням, процес доїння та подальший шлях прямування молока: очищення, охолодження, зберігання та транспортування його на переробні підприємства. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Міжнародний центр наукових досліджень | ru |
dc.subject | технологічний процес | |
dc.subject | якість молока | |
dc.subject | біологічні ризики | |
dc.subject | НАССР | |
dc.subject | молоко-сировина | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Біологічні ризики при отриманні молока-сировини | ru |
dc.type | Article | ru |