Репозиторий Dspace

Біологічні ризики при отриманні молока-сировини

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина
dc.contributor.author Мєрна, Інна
dc.date.accessioned 2020-06-25T12:15:45Z
dc.date.available 2020-06-25T12:15:45Z
dc.date.issued 2019-12-06
dc.identifier.citation Ряполова І. О., Мєрна І. І. Біологічні ризики при отриманні молока-сировини. Динаміка розвитку сучасної науки: матеріали Міжнародної наукової конференції (Чернігів, 15 листопада 2019 рік). Чернігів, 2019. С. 97–99. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4259
dc.description.abstract Якість молока формується в ході всього технологічного процесу, починаючи з кормів та закінчуючи реалізацією молока, тому систему якості HACCP в технології виробництва молока в господарстві необхідно розділити на наступні етапи: заготівля, зберігання кормів та повноцінна годівля корів, створення комфортних умов їх утримання; підготовчі роботи перед доїнням, процес доїння та подальший шлях прямування молока: очищення, охолодження, зберігання та транспортування його на переробні підприємства. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Міжнародний центр наукових досліджень ru
dc.subject технологічний процес
dc.subject якість молока
dc.subject біологічні ризики
dc.subject НАССР
dc.subject молоко-сировина ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Біологічні ризики при отриманні молока-сировини ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись