dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина |
|
dc.contributor.author |
Мєрна, Інна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T12:15:45Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T12:15:45Z |
|
dc.date.issued |
2019-12-06 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова І. О., Мєрна І. І. Біологічні ризики при отриманні молока-сировини. Динаміка розвитку сучасної науки: матеріали Міжнародної наукової конференції (Чернігів, 15 листопада 2019 рік). Чернігів, 2019. С. 97–99. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4259 |
|
dc.description.abstract |
Якість молока формується в ході всього технологічного процесу, починаючи з кормів та закінчуючи реалізацією молока, тому систему якості HACCP в технології виробництва молока в господарстві необхідно розділити на наступні етапи: заготівля, зберігання кормів та повноцінна годівля корів, створення комфортних умов їх утримання; підготовчі роботи перед доїнням, процес доїння та подальший шлях прямування молока: очищення, охолодження, зберігання та транспортування його на переробні підприємства. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Міжнародний центр наукових досліджень |
ru |
dc.subject |
технологічний процес |
|
dc.subject |
якість молока |
|
dc.subject |
біологічні ризики |
|
dc.subject |
НАССР |
|
dc.subject |
молоко-сировина |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Біологічні ризики при отриманні молока-сировини |
ru |
dc.type |
Article |
ru |