dc.contributor.author |
Дзюндзя, Оксана |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T12:06:16Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T12:06:16Z |
|
dc.date.issued |
2020-02 |
|
dc.identifier.citation |
Дзюндзя О.В. Перспективність використання овочевих порошків в технологіях кров'яних ковбас. Актуальні проблеми підвищення якості та безпека виробництва й переробки продукції тваринництва: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. м. Дніпро, 14 лютого 2020 року. Дніпро, 2020. с. 183-184. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4257 |
|
dc.description.abstract |
В роботі розглянуто можливість використання порошків з баклажанів в рецептурі кров’яної
ковбаси. Дослідженні органолептичні та мікробіологічні показники якості кров’яних ковбас з
додаванням порошків з баклажанів. Встановлено, що за органолептичними показниками розроблена
ковбаса не поступається контролю, оптимальним є додавання порошків від 8 до 10%. За
мікробіологічними показниками дослідні зразки відповідають вимогам нормативно-технічної
документації. Результати дослідження мікробіологічних показників підтверджують безпечність
кров’яної ковбаси з додаванням порошків з баклажанів. |
ru |
dc.publisher |
Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
ru |
dc.subject |
порошок з баклажанів |
ru |
dc.subject |
ковбаса |
ru |
dc.subject |
мікробіологічні показники |
ru |
dc.subject |
кров'яна ковбаса |
ru |
dc.subject |
якість |
ru |
dc.subject |
безпечність |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Перспективність використання овочевих порошків в технологіях кров'яних ковбас |
ru |
dc.type |
Thesis |
ru |