DSpace Repository

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології».

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-06-25T07:55:23Z
dc.date.available 2020-06-25T07:55:23Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова, І.О. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». Херсон: РВВ "ХДАУ", 2019. 20 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4250
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject органолептична експертиза
dc.subject фізико-хімічні методи експертизи
dc.subject ветеринарна експертиза
dc.subject санітарно-гігієнічна експертиза
dc.subject експертиза харчових продуктів ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». ru
dc.type Book


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account