dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-25T07:55:23Z |
|
dc.date.available |
2020-06-25T07:55:23Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Ряполова, І.О. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». Херсон: РВВ "ХДАУ", 2019. 20 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4250 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» |
ru |
dc.subject |
органолептична експертиза |
|
dc.subject |
фізико-хімічні методи експертизи |
|
dc.subject |
ветеринарна експертиза |
|
dc.subject |
санітарно-гігієнічна експертиза |
|
dc.subject |
експертиза харчових продуктів |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». |
ru |
dc.type |
Book |
|