Репозиторий Dspace

Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології».

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-06-25T07:55:23Z
dc.date.available 2020-06-25T07:55:23Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Ряполова, І.О. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». Херсон: РВВ "ХДАУ", 2019. 20 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4250
dc.language.iso other ru
dc.publisher ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» ru
dc.subject органолептична експертиза
dc.subject фізико-хімічні методи експертизи
dc.subject ветеринарна експертиза
dc.subject санітарно-гігієнічна експертиза
dc.subject експертиза харчових продуктів ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». ru
dc.type Book


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись