Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-25T07:55:23Z | |
dc.date.available | 2020-06-25T07:55:23Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Ряполова, І.О. Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». Херсон: РВВ "ХДАУ", 2019. 20 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4250 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» | ru |
dc.subject | органолептична експертиза | |
dc.subject | фізико-хімічні методи експертизи | |
dc.subject | ветеринарна експертиза | |
dc.subject | санітарно-гігієнічна експертиза | |
dc.subject | експертиза харчових продуктів | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання спеціальність 181 «Харчові технології». | ru |
dc.type | Book |