dc.contributor.author |
Лавренко, Н.М. |
|
dc.contributor.author |
Пугачова, К.Є. |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-23T13:03:11Z |
|
dc.date.available |
2020-06-23T13:03:11Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Лавренко Н.М., Пугачова К.Є. Передумови формування якісної української агропродукції. Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 лютого 2020 р.): у 2 ч. Запоріжжя: ЗНУ, 2020. Ч.1. С. 425-427. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4208 |
|
dc.description.abstract |
На сьогоднішній день однією з найбільш важливих і складних завдань, що виникли в процесі реформування земельних відносин, є створення зони вільної торгівлі. Зона вільної торгівлі – це територія, що охоплює торговельний блок країн, які підписали угоду про вільну торгівлю. Такі угоди передбачають
співпрацю між щонайменше двома країнами з метою зменшення торгових
бар’єрів таких як квоти на імпорт або митних тарифів і збільшення обсягів торгівлі товарами та послугами між країнами, що підписали таку угоду. Проте, за останнє десятиліття розвинулась тенденція до розширення сфер, які охоплюються угодами про вільну торгівлю. |
ru |
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
Запорізький національний університет |
ru |
dc.subject |
агропродукція |
ru |
dc.subject |
Кафедра землеробства |
ru |
dc.title |
Передумови формування якісної української агропродукції |
ru |
dc.type |
Article |
ru |