Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Лавренко, Н.М. | |
dc.contributor.author | Пугачова, К.Є. | |
dc.date.accessioned | 2020-06-23T13:03:11Z | |
dc.date.available | 2020-06-23T13:03:11Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Лавренко Н.М., Пугачова К.Є. Передумови формування якісної української агропродукції. Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 лютого 2020 р.): у 2 ч. Запоріжжя: ЗНУ, 2020. Ч.1. С. 425-427. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4208 | |
dc.description.abstract | На сьогоднішній день однією з найбільш важливих і складних завдань, що виникли в процесі реформування земельних відносин, є створення зони вільної торгівлі. Зона вільної торгівлі – це територія, що охоплює торговельний блок країн, які підписали угоду про вільну торгівлю. Такі угоди передбачають співпрацю між щонайменше двома країнами з метою зменшення торгових бар’єрів таких як квоти на імпорт або митних тарифів і збільшення обсягів торгівлі товарами та послугами між країнами, що підписали таку угоду. Проте, за останнє десятиліття розвинулась тенденція до розширення сфер, які охоплюються угодами про вільну торгівлю. | ru |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | Запорізький національний університет | ru |
dc.subject | агропродукція | ru |
dc.subject | Кафедра землеробства | ru |
dc.title | Передумови формування якісної української агропродукції | ru |
dc.type | Article | ru |