Репозиторий Dspace

Передумови формування якісної української агропродукції

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Лавренко, Н.М.
dc.contributor.author Пугачова, К.Є.
dc.date.accessioned 2020-06-23T13:03:11Z
dc.date.available 2020-06-23T13:03:11Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Лавренко Н.М., Пугачова К.Є. Передумови формування якісної української агропродукції. Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент: матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції (12-13 лютого 2020 р.): у 2 ч. Запоріжжя: ЗНУ, 2020. Ч.1. С. 425-427. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4208
dc.description.abstract На сьогоднішній день однією з найбільш важливих і складних завдань, що виникли в процесі реформування земельних відносин, є створення зони вільної торгівлі. Зона вільної торгівлі – це територія, що охоплює торговельний блок країн, які підписали угоду про вільну торгівлю. Такі угоди передбачають співпрацю між щонайменше двома країнами з метою зменшення торгових бар’єрів таких як квоти на імпорт або митних тарифів і збільшення обсягів торгівлі товарами та послугами між країнами, що підписали таку угоду. Проте, за останнє десятиліття розвинулась тенденція до розширення сфер, які охоплюються угодами про вільну торгівлю. ru
dc.language.iso other ru
dc.publisher Запорізький національний університет ru
dc.subject агропродукція ru
dc.subject Кафедра землеробства ru
dc.title Передумови формування якісної української агропродукції ru
dc.type Article ru


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Просмотр

Моя учетная запись