dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-22T11:38:52Z |
|
dc.date.available |
2020-06-22T11:38:52Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
1. Основи тваринництва і ветеринарної медицини: підручник /А.І.Вертійчук, В та ін. Київ : Вища освіта, 2011. 688 с. 2. Вербицький П.І., Достоєвський П.П., Бусол В.О. Довідник лікаря ветеринарної медицини. К.: Урожай, 2004. 1280с. 3. Основи тваринництва і ветеринарної медицини: підручник / Маценко М.І. та ін. К.: Урожай, 2004. 656 с. 4. Довідник ветеринарних препаратів і кормових добавок зарубіжного виробництва./ Косенко М.В. та ін. К.: Ветінформ, 1999. 352 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4148 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
НМВ ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
Клінічне обстеження |
ru |
dc.subject |
Основи фармакології |
ru |
dc.subject |
Елементи хірургії |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно - практичних занять з дисципліни «Профілактика хвороб» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання денної форми. Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет: біолого-технологічний. Змістовна частина І «Профілактика незаразних хвороб с.-г. тварин». |
ru |