DSpace Repository

Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно - практичних занять з дисципліни «Профілактика хвороб» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання денної форми. Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет: біолого-технологічний. Змістовна частина І «Профілактика незаразних хвороб с.-г. тварин».

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-06-22T11:38:52Z
dc.date.available 2020-06-22T11:38:52Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation 1. Основи тваринництва і ветеринарної медицини: підручник /А.І.Вертійчук, В та ін. Київ : Вища освіта, 2011. 688 с. 2. Вербицький П.І., Достоєвський П.П., Бусол В.О. Довідник лікаря ветеринарної медицини. К.: Урожай, 2004. 1280с. 3. Основи тваринництва і ветеринарної медицини: підручник / Маценко М.І. та ін. К.: Урожай, 2004. 656 с. 4. Довідник ветеринарних препаратів і кормових добавок зарубіжного виробництва./ Косенко М.В. та ін. К.: Ветінформ, 1999. 352 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4148
dc.language.iso other ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject Клінічне обстеження ru
dc.subject Основи фармакології ru
dc.subject Елементи хірургії ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно - практичних занять з дисципліни «Профілактика хвороб» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання денної форми. Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет: біолого-технологічний. Змістовна частина І «Профілактика незаразних хвороб с.-г. тварин». ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account