Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно - практичних занять з дисципліни «Профілактика хвороб» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання денної форми. Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет: біолого-технологічний. Змістовна частина І «Профілактика незаразних хвороб с.-г. тварин».
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно - практичних занять з дисципліни «Профілактика хвороб» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання денної форми. Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет: біолого-технологічний. Змістовна частина І «Профілактика незаразних хвороб с.-г. тварин».