Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Ряполова, Ірина Олександрівна | |
dc.date.accessioned | 2020-06-22T11:38:52Z | |
dc.date.available | 2020-06-22T11:38:52Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | 1. Основи тваринництва і ветеринарної медицини: підручник /А.І.Вертійчук, В та ін. Київ : Вища освіта, 2011. 688 с. 2. Вербицький П.І., Достоєвський П.П., Бусол В.О. Довідник лікаря ветеринарної медицини. К.: Урожай, 2004. 1280с. 3. Основи тваринництва і ветеринарної медицини: підручник / Маценко М.І. та ін. К.: Урожай, 2004. 656 с. 4. Довідник ветеринарних препаратів і кормових добавок зарубіжного виробництва./ Косенко М.В. та ін. К.: Ветінформ, 1999. 352 с. | ru |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/4148 | |
dc.language.iso | other | ru |
dc.publisher | НМВ ДВНЗ «ХДАУ» | ru |
dc.subject | Клінічне обстеження | ru |
dc.subject | Основи фармакології | ru |
dc.subject | Елементи хірургії | ru |
dc.subject | Кафедра інженерії харчового виробництва | ru |
dc.title | Методичні рекомендації щодо проведення лабораторно - практичних занять з дисципліни «Профілактика хвороб» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти третього року навчання денної форми. Спеціальність: 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Освітньо-професійна програма «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Факультет: біолого-технологічний. Змістовна частина І «Профілактика незаразних хвороб с.-г. тварин». | ru |