dc.contributor.author |
Ряполова, Ірина Олександрівна |
|
dc.date.accessioned |
2020-06-22T11:28:19Z |
|
dc.date.available |
2020-06-22T11:28:19Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
1. Смоляр В.І. Харчова експертиза: підручник. К.: Здоров’я, 2005. 448 с. 2. Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: навчальний посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2006. 192 с. 3. Методи визначення фальсифікації товарів: підручник /А. А. Дубініна [та ін.]. К.: Професіонал: Центр учбової літератури, 2010. 270 с. 4. Безпека харчування: сучасні проблеми: посібник-довідник / А. В. Бабюк та ін. Чернівці: Книги-ХХІ, 2005. 454 с. |
ru |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/123456789/4146 |
|
dc.language.iso |
other |
ru |
dc.publisher |
НМВ ДВНЗ «ХДАУ» |
ru |
dc.subject |
Експертиза харчових продуктів |
ru |
dc.subject |
Огранолептична експертиза |
ru |
dc.subject |
Санітарно-гігієнічна експертиза |
ru |
dc.subject |
Ветеринарно-санітарна експертиза |
ru |
dc.subject |
Кафедра інженерії харчового виробництва |
ru |
dc.title |
Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний |
ru |