DSpace Repository

Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний

Show simple item record

dc.contributor.author Ряполова, Ірина Олександрівна
dc.date.accessioned 2020-06-22T11:28:19Z
dc.date.available 2020-06-22T11:28:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation 1. Смоляр В.І. Харчова експертиза: підручник. К.: Здоров’я, 2005. 448 с. 2. Титаренко Л.Д., Павлова В.А., Малигіна В.Д. Ідентифікація та фальсифікація продовольчих товарів: навчальний посібник. К.: Центр навчальної літератури, 2006. 192 с. 3. Методи визначення фальсифікації товарів: підручник /А. А. Дубініна [та ін.]. К.: Професіонал: Центр учбової літератури, 2010. 270 с. 4. Безпека харчування: сучасні проблеми: посібник-довідник / А. В. Бабюк та ін. Чернівці: Книги-ХХІ, 2005. 454 с. ru
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/123456789/4146
dc.language.iso other ru
dc.publisher НМВ ДВНЗ «ХДАУ» ru
dc.subject Експертиза харчових продуктів ru
dc.subject Огранолептична експертиза ru
dc.subject Санітарно-гігієнічна експертиза ru
dc.subject Ветеринарно-санітарна експертиза ru
dc.subject Кафедра інженерії харчового виробництва ru
dc.title Методичні рекомендації для проведення лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня першого року навчання денної форми. Спеціальність: 181 «Харчові технології». Освітньо-професійна програма «Харчові технології». Факультет: біолого-технологічний ru


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Browse

My Account